O nama

IT 011 doo se bavi pružanjem informatičkih i telekomunikacionih usluga kao i prodajom, servisiranjem i distribucijom svih vrsta informatičke i telekomunikacione opreme.

Od usluga koje IT 011 doo pruža, mogu se spomenuti: projektovanje, implementacije i održavanje računarskih i telekomunikacionih mreža, projektovanje i razvoj, implementacija i održavanje svih vidova kompjuterskih i Internet orijentisanih aplikacija, kao i sve vrste konsultacija vezanih za informatičke i telekomunikacione servise.

Nebitno da li ste mala ili velika kompanija, IT 011 doo sa tehnološkom ekspertizom, širokim znanjem i dugogodišnjim iskustvom u radu, garantuje pouzdanu i kvalitetnu uslugu svakom svom klijentu.

Naš Modus Operandi:

  • prihvatiti promene, ohrabriti inovacije i suočiti se sa izazovima,
  • naći adekvatna rešenja za trenutne probleme, sa dugoročnom strategijom i pouzdanom podrškom,
  • primeniti efektivno upravljanje i menadžment,
  • unaprediti sopstveni kvalitet i kompetentnost ostvarujući strateška partnerstva s industrijskim liderima,
  • uvek iznaći način da se ostvari vizija.

Profil kompanije

IT 011 doo je osnovan 14. decembra 2004 godine, sa sedištem u Beogradu, Srbija kao privredno društvo za informatički inženjering - jednočlano društvo s ograničenom odgovornošću.

Primarna oblast rada IT 011 je pružanje informatičkih i telekomunikacionih usluga klijentima. Dodatne oblasti rada predstavljaju prodaja, servisiranje i distribucija svih vrsta informatičke i telekomunikacione opreme, kao i projektovanje, razvoj, implementacija i održavanje svih vrsta Internet i Desktop orijentisanih aplikacija. IT 011 se bavi i pružanjem konsultacija, tehničke podrške, sistem integracijom, kao i prodajom i implementacijom sopstvenih tehničkih i tehnoloških rešenja, poput digitalnih telefonskih centrala i informacionih sistema.

IT 011 danas upošljava eksperte iz skoro svih informatičkih i telekomunikacionih oblasti, raspoređenih u dva poslovna prostora. Centrala firme se nalazi na Beogradskoj opštini Zvezdara, dok se drugi prostor nalazi na Novom Beogradu, u ekskluzivnom poslovnom parku - Airport City Belgrade. Broj zaposlenih u IT 011 je u konstantnom porastu kako zbog rešenosti IT 011 da svim svojim klijentima pruži kvalitetnu i pouzdanu uslugu, tako i zbog proste potrebe proširenja kapaciteta – uslovljene konstantnim povećanjem broja klijenata i obima usluga.

U jako kratkom vremenskom periodu IT 011 je izgradio status pouzdanog strateškog partnera kod mnogih klijenata, kako domaćih tako i stranih. Konstantnim proširenjem asortimana usluga, kao i unapređivanje kompanijske infrastrukture IT 011 uspeva da zadovolji potrebe i najzahtevnijih klijenata, među kojima se nalazi više multinacionalnih kompanija. Uspešna saradnja je ostvarena sa kompanijama poput Procter & Gamble, DuPont, Unilever, Renault-Nissan, Intel, Beiersdorf AG, dok od kompanija poznatih domaćoj javnosti uspešno sarađujemo sa Airport City Belgrade, BLIC Press, Eunet, Tradeunique, Grand Prom. Lista klijenata sa kojima je IT 011 ostvario saradnju se ne završava tu, već svakim danom i dalje raste.

Ono što IT 011 doo izdvaja od ostalih firmi je tehnološka ekspertiza, prijateljski odnos prema klijentima i pouzdana podrška. IT 011 doo se prema svojim klijentima postavlja kao prema strateškim partnerima, a ne samo još jednim poslom u nizu.

Misija kompanije

IT 011 doo je posvećen sopstvenom unapređenju kako bi postao najkompletniji i najkompetentniji IT resurs za preduzeća kojima je potrebna precizna, specijalizovana i visoko-obučena pomoć na polju informacionih tehnologija.

Strateškom implementacijom najadekvatnijih iskustava iz prakse na naše usluge i servise, želimo da osiguramo pouzdan kvalitet i uspešnu saradnju s klijentima. Naš jedinstveni pristup IT rešenjima je u potpunosti prilagođen klijentskim zahtevima, kada je neophodno da se ostvari unapređenje već postojeće ili implementacija potpuno nove infrastrukture, pomoću informacionih tehnologija.

Naša poslovna praksa je suština naše posvećenosti:

  • našim klijentima i uspešnoj saradnji,
  • našim kolegama i njihovom prefesionalnom unapređenju,
  • našim partnerima i njihovoj posvećenosti zajedničkom uspehu,
  • našem društvu i konstantnoj potrebi za pouzdanim, adaptivnim i inovativnim rešenjima.

Dokumenta

Dokumnta su u Adobe PDF formatu za koji vam je neophodno da na računaru imate instaliran Adobe Reader, dok nakon preuzimanja sam obrazac možete pregledati, odštampati ili sačuvati na vašem računaru.

Ukoliko već nemate instaliran Adobe Reader, isti možete potpuno besplatno preuzeti s Adobe Internet prezentacije, i nakon toga ga instalirati na vašem računaru prateći jednostavne instrukcije na ekranu.